Nieuwe website!

website

Mijn eerste weblog moet maar gewijd worden aan deze website.

Voorheen liet ik websites altijd maken door mensen die daar heel veel verstand van hebben. Hier bijvoorbeeld een voorbeeld van mijn juridische website. Die is gemaakt door een professional. En zo zal ik ze niet snel kunnen maken.

Maar, en daar begint de psycholoog in mij te spreken, met een beetje goede wil, tijd en energie, is het mogelijk om overal op z’n minst een béétje verstand van te krijgen. En dus ben ik me maar eens gaan verdiepen in html en css. Wat gemakkelijk kan via de site van w3schools.com.

Plus natuurlijk dat je via WordPress allemaal leuke standaard templates kan gebruiken als basis voor je site. Zo’n template heb ik gebruikt. En de komende tijd ga ik er een beetje mee spelen. Dus verbaas je niet als m’n site op een gegeven moment een krankzinnige vorm heeft. Waarschijnlijk heb ik dan een keer op een verkeerde knop gedrukt, of een foute code ingetikt.

Over websites ga ik het voortaan niet meer hebben. In mijn blogs ga ik het hebben over de psychologie. Over de moderne psychologie. Over neurowetenschap. Over filosofie. En over de, naar mijn mening, grootste denker van de 20ste eeuw, Carl Gustav Jung.

Tot de volgende blog!